Dostop do Office 365 in do Windows 10 Education Upgrade

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport znanost in šport je slovenskim izobraževalnim ustanovam zagotovilo pravico do  uporabe  Microsoftove programske opreme. Ta jim omogoča brezplačno uporabo programskega paketa Office 365 Pro Plus, ki vsebuje vedno najnovejše različice programov Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access, in Lync. Hkrati pa vsi učenci, dijaki in študenti v okviru programa Office 365 A2 dobijo tudi brezplačni dostop do elektronske pošte in digitalne shrambe v velikosti 1 TB.

Omogočen je tudi brezplačen Windows 10 Education Upgrade za dijake.

Dostop do Office 365

Za dostop do Office 365 obiščite spletno mesto https://o365.arnes.si, izberite Prijava uporabnika – izberete organizacijo Arnes – potrdite. Prijavite s svojim  AAI računom.

Dostop do Windows 10 Education Upgrade

Obiščite spletno mesto: https://ssjj.onthehub.com/. Izberete Sign in, vnesete AAI uporabniško ime v obliki uporabnik@ssjj.si in enako kot v ostalih storitvah izberete organizacijo Arnes.

POZOR: Licenca Windows 10 Education Upgrade je nadgradna licenca, pogoj za namestitev je predhodno nameščena ena od verzij operacijskega sistema Windows.

(Skupno 607 obiskov, današnjih obiskov 1)