Podelitev maturitetnih spričeval, obvestil in certifikatov SEJO za tuje jezike bo v četrtek, 11. julija 2024, ob 11.00 v predavalnici šole.

Rezultate bodo ob 7. uri zjutraj objavljeni na spletni strani https://matura.ric.si. Podatke za prijavo ste že pred časom prejeli na svoje elektronske naslove.

Državni izpitni center vsako leto za kandidate izvede anonimno elektronsko anketo. Kandidati lahko zapišete svoje mnenje o maturi v anonimno e-anketo. Ta je dosegljiva prek spletne strani https://matura.ric.si s klikom na povezavo Anketa za dijake.

Informacijo o izvedbi e-vpogledov in možnosti ugovora v elektronski obliki najdete na spletni strani https://www.ric.si/…/rezultati-splosne-mature-in…/. Na tej spletni strani najdete postopke in roke za e-vpoglede v izpitno dokumentacijo ter možnostjo ugovora na oceno in ugovora na izračun izpitne ocene pri splošni maturi za spomladanski in jesenski izpitni rok splošne mature.

Prijave na jesenski izpitni rok

Zadnji rok za prijavo kandidatov na jesenski izpitni rok splošne mature je petek, 12. julij 2024, dan po objavi rezultatov spomladanskega izpitnega roka splošne mature.

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)